Prevoz Beograd Zagreb Beograd

prevoz beograd zagreb
PREVOZ BEOGRAD ZAGREB

BEA Tours Vam nudi kombi prevoz putnika od vrata do vrata na relaciji  Beograd – Zagreb – Beograd. Naše putnike preuzimamo na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i vozimo na bilo koju lokaciju u Zagrebu.

Cene karata su:

  • Jedan pravac – 30€
  • Povratna karta – 60€

Nudimo posebne popuste za decu do 7 godina, kao i za studente i penzionere. A mislili smo i na one koji često putuju sa nama i spremili specijalno iznenađenje – pozovite nas!

NOVO: nudimo posebne popuste za grupe od 4 i više putnika!

Prevoz Beograd Zagreb koji organizuje BEA Tours je siguran, brz, udoban i veoma jednostavan način putovanja. Naši iskusni vozači dolaze do Vaše kućne adrese (ili druge adrese koju navedete) u Beogradu i voze Vas na bilo koju adresu u Zagrebu. Put traje oko 4-4.5h u zavisnosti od stanja na putevima i za to vreme možete pročitati omiljenu knjigu, slušati muziku, odgovoriti na važne email poruke i mnoštvo drugih stvari. Zaboravite na stresove u vožnji, Vaše je samo da spakujete kofere i pozovete nas!

NAPOMENA: svi naši brojevi su dostupni i za pozive putem Viber aplikacije!
prevoz beograd zagreb

 

Zagreb-17Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjovekovna naselja na susednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122m, podno južnih padina Medvednice, na levoj i desnoj obali reke Save. Položaj grada, koji je na mestu spajanja alpske, dinarske, jadranske i panonske regije, omogućio je da Zagreb postane most između srednjoevropskog i jadranskog područja. Prema popisu iz 2011. u Zagrebu živi 792.875 stanovnika. Kao najveći grad, Zagreb je kulturno, naučno, ekonomsko i administrativno središte Hrvatske.

Gornji grad ili Gradec je povijesna jezgra Zagreba. Zasnovana u srednjem vijeku, sve do 19. stoljeća činila je, zajedno s Kaptolom, središnje urbanizirano područje grada Zagreba. Tijekom vremena su ondje izgrađene brojne zgrade kojima se oblikovao njezin današnji izgled. Glavni trg Gornjega grada je Trg sv. Marka, nekad mjesto trgovanja, a danas političko sjedište Hrvatske, sa zgradama Hrvatskog sabora, Vlade i Gradske skupštine. Na Gornjem gradu nalazi se niz muzeja i galerija.

Trgom sv. Marka dominira crkva sv. Marka, izvorno gotička građevina iz 14. stoljeća, kasnije preoblikovana u neogotičkom stilu. Iz srednjega vijeka sačuvan je monumentalni južni portal s kipovima dvanaest apostola. Portal je nastao pod utjecajem glasovite kiparske radionice Parler iz Praga te predstavlja najznačajnije ostvarenje gotičkog kiparstva u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Više o Zagrebu možete pronaći na Wikipedia stranici: https://hr.wikipedia.org/wiki/Zagreb

http://www.mojaavantura.com/ideje/hrvatska/zagreb/turisticke-atrakcije

http://www.zagreb.info/

http://www.zagrebinfo.hr/

Prevoz Beograd Zagreb – udobno, brzo i sigurno – najbolje, zbog Vas!

prevoz beograd zagreb